Je account verwijderen
Pirate Rivals · FVC Studios
Je kunt je account van Pirate Rivals en je gegevens verwijderen wanneer je maar wilt, op twee manieren.
Vanuit het spel
- Open Pirate Rivals en ga naar je Profiel.
- Tik op de knop voor de instellingen.
- Kies Account verwijderen en bevestig.
Je account wordt meteen verwijderd.
Zonder het spel
Mail naar [email protected] met als onderwerp ‘Account verwijderen’. Logde je in met Google of Facebook, mail ons dan vanaf het e-mailadres van dat account; speelde je als gast, geef ons dan je piratennaam en de speler-ID die in de instellingen van je profiel staat. We verwijderen je account binnen maximaal 30 dagen en bevestigen dat aan je.
Wat er wordt verwijderd
- Je piratennaam, je e-mailadres en de koppeling met je Google- of Facebook-account, je land, je apparaten en meldingen.
- Je vrienden, je cadeaus en je berichten.
- Je voortgang: level, buskruit, goud, schip en wat je in het spel hebt gekocht. Dit kan niet worden hersteld.
Wat er blijft
- De uitslagen van de gevechten en de klassementen waaraan je hebt meegedaan, anoniem, zonder iets wat naar jou verwijst, omdat ze bij de spelgeschiedenis van andere spelers horen.
- De aankoopbewijzen die we volgens de wet moeten bewaren, zo lang als de wet voorschrijft.
