Hesabını sil
Pirate Rivals · FVC Studios
Pirate Rivals hesabını ve verilerini istediğin zaman iki şekilde silebilirsin.
Oyundan
- Pirate Rivals'ı aç ve Profil sekmesine gir.
- Ayarlar düğmesine dokun.
- Hesabı sil seçeneğini seç ve onayla.
Hesabın o anda silinir.
Oyun olmadan
[email protected] adresine konusu “Hesabı sil” olan bir e-posta gönder. Google ya da Facebook ile giriş yapıyorsan bize o hesabın e-posta adresinden yaz; misafir olarak oynuyorsan korsan adını ve profilinin ayarlarında görünen oyuncu kimliğini bildir. Hesabını en geç 30 gün içinde silip sana haber vereceğiz.
Neler silinir
- Korsan adın, e-posta adresin ve Google ya da Facebook hesabınla olan bağlantı, ülken, cihazların ve bildirimlerin.
- Arkadaşların, hediyelerin ve mesajların.
- İlerlemen: seviye, barut, altın, gemi ve oyun içinde satın aldıkların. Bunlar geri getirilemez.
Neler kalır
- Katıldığın savaşların sonuçları ve sıralamalar, seni tanıtacak hiçbir bilgi olmadan anonim olarak kalır, çünkü bunlar diğer oyuncuların oyunlarının da parçasıdır.
- Yasanın saklanmasını zorunlu tuttuğu satın alma belgeleri, yasanın öngördüğü süre boyunca.
